Piet Paulusma overleden

Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt.


Sjwvy Jfk433fm

Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

. Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker.

Hij werd vooral bekend van zijn jarenlange serie dagelijkse weerberichten op locatie op SBS in het programma Piets Weerbericht. 13 hours agoWeerman Piet Paulsma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. De Friese weerman maakte in.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Tot ons grote verdriet is weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden. 15 hours agoLEEUWARDEN - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

15 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van. 15 hours agoIn het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma 65 jaar overleden. 15 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker LEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 1 hour agoPiet Paulusma overleden Met het overlijden van Piet Paulusma is niet alleen één van de populairste weermannen heengegaan maar ook één van de bekendste Friezen. Paul Onkenhout 20 maart.

Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Piet Paulusma overleden.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

15 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Will Butler is uit de band Arcade Fire gestapt. Eerder dit weekend ging de toestand van Paulusma hard achteruit.

Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat maakte zijn werkgever Omroep Max vandaag bekend. Dead Space Elden Ring Ghostwire. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Paulusma had al geruime tijd. Tokyo Starfield Tiny Tinas Wonderlands - YouTube. Aan gevolgen kanker overleden Paulusma Piet van Weerman.

15 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

Verslaggever Danny Simons bezocht in. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. 12 hours agoPiet Paulusma 1956-2022 was de weerman van het volk De man die heel Nederland oant moarn tot morgen leerde zeggen is zondag op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

14 hours agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting.

15 hours agoWeerman Piet Paulusma is 65-jarige leeftijd overleden. Hij leed al geruime tijd aan de ziektemaar had ervoor gekozen om dat stil te houden. Dat meldt Omrop Fryslân.

Gehuwd op 24jarige leeftijd op 20051873 te Tietjerksteradeel met de 21jarige 9 Antje Hendriks Walda geboren op 20111851 te Wartena overleden op 10051924 te Tietjerksteradeel op 72jarige leeftijd. De laatste paar dagen ging hij hard achteruit. Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Hij was al geruime tijd. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de familie veel sterkte toe.

Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. Redactie 20 maart 2022 1750. 2 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. 15 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Dat meldt Omrop Fryslân. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Wij zijn Piet dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend en wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Nooit meer Oant Moarn. 14 hours agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. 10 hours agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma.

8 Kornelis Pieters Paulusma geboren op 14021849 te Garijp overleden op 26121925 te Tietjerksteradeel op 76jarige leeftijd. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. Paulusma leed al enige tijd aan kanker maar heeft dit nooit openbaar gemaakt.

Dat maakte hij zelf gistervond via. Video still Youtube Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân.


Xqubfh Fz5ncm


Cw0tnjtroyvwnm


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


Ra1i8wb Mr9unm


1832rt0n Snnzm


Mife0kmotcubnm


U8keh Zsosuk8m


Rgjb8kg2pijqjm


Cujgv6yxh0ydlm


Bx7ybcipvmmgsm


9c7yrbmssegkzm


Ox Brcpdtj6fbm


3udm7r 3v0eahm


N5tffwqaq Lobm


8v1v6cgpdxja7m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel